Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram


Bilten STANAR, #12 – maj 2021.

Dvanaesti broj izašao je neposredno pred finale akcije promovisanja nezavisnih kandidata koji su učestvovali u građanskim izborima za savete mesnih zajednica u Novom Sadu. Štampano je 20.000 primeraka i najveći deo podeljen je građanima Telepa, Detelinare, ali i po drugim delovima grada. S obzirom da nam je distributer javio da je bilo slučajeva zastrašivanja ljudi koji su delili STANAR (slučaj “belog nisana” na Telepu), kao i da su novine sistematski vađene iz sandučića građana od strane SNS dobrovoljaca, ovo je jedini način da svi zainteresovani dođu do svog broja.

Kao i u mnogim brojevima do sada, pisali smo o značaju lokalne samouprave, sa posebnim naglaskom na kanidatima sa kojima smo uspeli da ostvarimo blisku saradnju u ovoj akciji koju smo najavljivali i ranije.

Novosadske izbore za savete za MZ smatramo prekretnicom u svom radu. Posle njih ćemo se i dalje baviti samoupravom, a na kojim principima temeljimo i temeljićemo taj rad, možete naslutiti već iz priloga broja čiji PDF možete skinuti klikom na naslovnicu ispod.

 

Podeli:

Ostavite komentar

Vaša i-mejl adresa neće biti objavljena. Polja koja je potrebno popuniti su u nastavku.

*


GKP

Bilten STANAR #16&17 u dnevnim novinama DANAS U petak 18. novembra 2022. godine Tema broja: KOSOVSKI FANTAZAM Autori i autorke tekstova i vizuelnih predložaka: Dejan Atanackovć, […]Šta da radimo sa politikom mira koja više nije stvar ni politike države niti one na strani ljudi? „Ni jedna vojska i ni jedna policija ne […]Teško je biti tajkun u ovoj našoj Srbijici. Radiš tako vredno decenijama, puniš budžet, trajno menjaš izgled grada. Dobro, turaš malo više betona, a manje zelenila, […]


GKP

Bilten STANAR #15 u vikend izdanju DANAS-a subota/nedelja, 9/10. jul 2022. godine Tema broja: RAT I IZBORI. A LJUDI? „Čovek glasa usred rata“ je moto novog, […]Na svim kontinentima na Zemlji iskopavaju se minerali, nije samo problem litijum u Čileu ili Srbiji, zbog toga moramo povezati aktere svih tih borbi i pokazati […]Jedan od društveno-ekonomskih fenomena koji od nekog vremena značajno utiče na naše živote (pretežno u negativnom smislu) jesu direktne strane investicije. O njima počinje sve više […]